Thermibel is IECEX-gecertificeerd!

Thermibel is IECEX-gecertificeerd!
Wat is IECEx?
IECEx is een wereldwijd systeem voor de beoordeling van de conformiteit van producten in gebieden met ontploffingsgevaar overeenkomstig de IEC-norm.


Het biedt rechtstreekse toegang zonder plaatselijke certificering tot de volgende markten: Australië, Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland.

Het vergemakkelijkt het verkrijgen van de nationale lokale kwalificaties van de lidstaten van het IECEx: Rusland, China, Verenigde Staten, Canada, Korea, Brazilië ... en het behalen van de Europese ATEX-certificering.

Het belangrijkste voordeel van het systeem voor fabrikanten is dat de bijbehorende kosten worden geëlimineerd of verminderd:

Meerdere conformiteitstesten en -beoordelingen
Opportuniteiten in kleinere bedrijven
Eenvoudiger toegang voor nieuwe opportuniteiten

Thermibel heeft zijn beleid met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens aangepast. In deze tekst wordt uitgelegd welke gegevens we verwerken en hoe u deze gegevens kunt bekijken, corrigeren en wissen. Klik hier om het beleid voor de bescherming van persoonlijke gegevens te lezen.
Dese website maakt van cookies. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies